ABOUT STUFF

BECAUSE YOU MATTER
Dat ene mailtje, die reactie die je als klant graag wil hebben. Ik zorg ervoor dat het contact met mij je ontzettend makkelijk gemaakt wordt door middel van de whatsapp button op de website of via onze social kanalen. Met veel liefde beantwoord ik alle vragen die je hebt. En omdat het mega lastig is om als consument van een foto te kopen, zorg ik dat ik mega kritisch ben met het inkopen van mijn collecties en zal ik zelf alles doorpassen en een zo gedetailleerd mogelijk verhaal vertellen. Ik denk met je mee, geef je een eerlijke mening en hoop te allen tijde dat je iets koopt waar je echt heel blij mee bent. 

IT’S THE SMALL THINGS THAT MATTER THE MOST 
Welke vrouw houdt niet van cadeautjes? Daarom zorg ik ervoor dat je order snel verzonden wordt en vaak binnen twee werkdagen bij jou binnenkomt als een cadeautje. Met een persoonlijke note wil ik jou graag bedanken voor je vertrouwen in mij en je aankoop bij STUFF. Bovendien kun je er zelfs voor kiezen je bestelling gezellig langs te halen bij mij thuis. Scheelt weer verzendkosten. Oh ja, is je bestelling toch niet wat je ervan had verwacht? Geen probleem, retourneren is makkelijk en ik zorg ervoor dat je snel je geld terug hebt. 

A FLAMINGO IN A FLOCK OF PIGEONS
STUFF probeert zoveel mogelijk door alle Fashion heen te fietsen. Toch even net iets anders dan wat alle anderen doen en soms juist wel even dat item wat zo populair is. En dat mag. Door kritisch naar alle items te kijken zorg ik voor hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bovendien koop ik alleen wat ik zelf ook zou dragen en als ik niets zie, sla ik gerust een inkoopronde over. Met minder neem ik geen genoegen en minder bied ik jou als klant niet aan. 

Benieuwd naar wat anderen zeggen over STUFF? Klik hier voor meer dan 800 reviews :)

© 2020 - 2024 STUFF musthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel