Vergeet jij jezelf ook enorm nu je moeder bent? Heeft je kiddo meer outfits in de kast hangen dan jij en lijkt het alsof je nooit meer iets voor jezelf kunt kopen? Dit is precies wat mij overkwam en dé reden waarom STUFF bestaat! 

Ruim tien jaar geleden begon ik met mijn eigen webshop. Een shop met armbandjes, kleding en accessoires. Toen ik in 2015 moeder werd, veranderden mijn prioriteiten en vergat ik mezelf enorm. Alles stond in het teken van mijn kindje en alles voor mezelf ging on hold. Ook de webshop ging on hold. Begrijp me niet verkeerd, het was een heerlijke tijd en ik zou niet anders gedaan hebben als ik het opnieuw kon doen. En het is nog steeds het geval dat alles in het teken staat van mijn kind(eren). Ik denk alleen even wat vaker aan mezelf :)

Hippe moeders! 
Dit is precies de reden waarom ik STUFF een doorstart heb gegeven. Ik weet zeker dat heel veel moms dit herkennen: zelf in een joggingbroek en shirt met gat over straat terwijl mijn kind met de mooiste kleding rondloopt als een of ander fotomodel. Maar ook jij mag er zijn. Hang die slingers op, alsjeblieft. Gun jezelf dat leuke jurkje of topje. En dat jasje is ook heus voor jou weggelegd. Denk aan jezelf, verwen zelf, want hippe en energieke moeders zijn de leukste moeders! 

Ik ben Jennifer, proud owner of STUFF. Note to self: my kid has enough ;)

© 2020 - 2024 STUFF musthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel