Your kid has enough!

Die roze wolk waar je op zit als je zwanger bent. Die grote roze wolk -in mijn geval een blauwe want ik was zes jaar geleden zwanger van iets wat ik geen jurkjes kon aantrekken- geeft je als vrouw een mega fijn gevoel. En hoe kan het ook anders: je draagt negen maanden lang iets bij je waar je al verliefd op bent voordat er ook maar een ontmoeting heeft plaatsgevonden. 

Als je in verwachting bent van je eerste kindje heb je het 'geluk' dat je nog onwetend bent en koop je je negen maanden lang he-le-maal ziek aan schoentjes in maten waarvan je je op dat moment niet realiseert dat je kindje dat never nooit gaat dragen omdat ze met maat 18 toch echt nog niet lopen. Enfin, dat geeft niet. Ik was er zo een. Zo'n onwetende gek die de kleinste maatjes van sneakers kocht want joh, dan waren ze op zijn schattigst. 

En idemdito met kleding. Honderden outfitjes voor een mensje van amper 50 centimeter lang, iedere week kwam er weer een nieuwe lading binnen en nog hield ik mezelf voor dat hij niet genoeg zou hebben. De maatjes 50 vlogen me om de oren en er kwam steeds meer bij. De kast van mijn kindje puilde al meer uit dan die van mij en dat wil wat zeggen. Ik heb meer kleding dan een goed gevulde kledingwinkel.

Voordat het moment daar is -dat moment dat je je kindje in je armen krijgt-, kun jij zelf een kinderkledingwinkel beginnen met alles wat je hebt verzameld. Gelukkig zijn daar de melkspugings, gekke poepverhalen en gekwijl want anders had je van gekkigheid niet meer geweten wat je met al die kleding had gemoeten. In mijn geval had ik tekort aan kleding want ik kocht vanaf maat 50 en wist ik veel dat er een mensje uit kwam dat maat 44 nodig had. Shit. Daar gingen alle voorbereidingen en moest ik mijn moeder op pad sturen om van alles in die kleinste maat aan te schaffen. 

Vanaf dat moment staat alles in teken van je kindje en ga jij zelf on hold. Kleding is alleen leuk als het voor mini you is en zelf loop je erbij als een slons met kleding waar de gaten in zitten. Ik bedoel, jij hebt helemaal geen kleding nodig. En jij hoeft er helemaal niet spectaculair uit te zien. Als je kiddo dat maar doet. 

En dat is waar ik mezelf vergat. Ik kocht alles voor mijn kindje en precies niets voor mezelf. Dat is dan ook de reden waarom ik mijn webshop met kleding ben begonnen. Omdat je jezelf als mommy niet mag vergeten. Ook jij mag er leuk uitzien. Ook jij mag er wezen. Je blijft een vrouw en hoewel je leven ontzettend verandert met een kindje, betekent het niet dat je jezelf niet af en toe mag verwennen. 

En daarom heb ik STUFF. Voor de ladies die van fashion houden. Die er leuk uit willen zien. En natuurlijk voor de moms die zichzelf af en toe een beetje vergeten en druk zijn met alles wat het moederschap met zich mee brengt. 

YOUR KID HAS ENOUGH! 

Love, 

Jennifer.

 

© 2020 - 2024 STUFF musthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel