STUFF story

Acht jaar geleden (2012) voor het eerst begonnen met het maken van sieraden. Een webshop erbij. Knallen! Vooral met heel veel plezier en liefde mooie sieraden maken. En dat jarenlang. Tot de geboorte van mijn zoontje. Daarna draaide mijn wereld volledig om hem. Toch bleef de passie voor het maken van sieraden enorm groot en ben ik het als ‘hobby’ altijd blijven doen. Inmiddels is er meer tijd en heb ik zelfs mijn webshop kunnen uitbreiden met kleding en accessoires. Het aanbieden van een complete look met de finishing touch van eigen gemaakte sieraden. Dat is het idee! Met persoonlijke aandacht voor iedereen die interesse of eigen wensen heeft. Een lach op mijn gezicht, omdat ik doe wat ik het liefste doe. En een minstens zo’n grote lach op jullie gezicht bij het uitpakken van mijn cadeautjes.

Ik ben Jennifer, proud owner of STUFF-musthaves. 


Home base

Ik werk vanuit huis en verstuur dan ook alles vanuit huis. Dankzij Mijnwebwinkel en Myparcel is het enorm gemakkelijk om vanuit diverse locaties mijn bedrijf te runnen. En met de kracht van social media, met name Facebook en Instagram, kan ik jullie gemakkelijk mijn producten tonen of te woord staan als je vragen hebt. Uiteraard is het grote plan om uiteindelijk zelf een winkel te openen ergens in 't Gooi, Noord-Holland. Maar de online webwinkel weg doen? Dat nooit! Dit is veel te leuk! 

Collabs?

Ik krijg enorm veel verzoeken om samen te werken met influencers. Blijf dan ook vooral vragen of er een samenwerking in zit, maar vergeef mij als ik daar iets later op reageer. Ik kijk altijd of je past bij het merk STUFF-musthaves. Of je past bij de kleding, sieraden en accessoires die ik in de shop heb. En last but not least; of jouw volgers passen bij onze doelgroep. Interesse? Stuur mij gerust een berichtje via de social media kanalen waarop wij actief zijn. 

 

© 2020 - 2021 STUFF-musthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel