Brillenkoord madness!

Daar liep ik. Een aantal jaren terug in de dierentuin van Amersfoort. Ver voordat ik uberhaupt aan een brillenkoord, zonnebril koord, gedacht had. Het zonnetje scheen heerlijk, mijn kind schreeuwde nog nét niet om mijn aandacht en ik keek graag mensen aan als ik tegen ze praatte. Dit resulteerde veelal in een zonnebril in mijn haren en pijn achter mijn oren. Ken je dat gevoel nog van vroeger? Een dikke haarband in om je pruik in toom te houden met afstervend bot achter je oren omdat dat ding klemde? Dat gevoel ervaarde ik met die zonnebril op mijn hoofd. En hoewel het er mega gangster uitzag, was het niet de meest ideale plek voor het ding. 

Dus ik deed mijn peperdure zonnebril tussen de kap van de buggy. Een klein uur later scheen de zon vol mijn ogen in, waardoor ik grabbelde tussen de kap alsof ik meedeed aan Lingo. Weg. Ik ben serieus nog nooit zo in paniek geweest! Eerst rende ik de dierentuin rond met kind in de buggy, zweet tussen mijn bilnaad en tranen in mijn ogen. Ik besefte me dat ik mijn bril niet meer ging vinden en legde mij neer bij het feit dat er een andere moeke kei gangster in de auto terug zou zitten. Dit alles was niet gebeurd als ik hem niet op mijn hoofd had hoeven doen. En toen wist ik: dat kan beter. 

STUFF’s brillenkoord:

Gemaakt met Rocailles en een touch van gouden accenten, schelpjes, edelstenen en bedeltjes. Zonnebril koordjes van ongeveer 70cm lang die je lekker kunt laten bungelen met je bril eraan. Zorg bij Gods gratie dat je te allen tijde het ringetje van het rubbertje goed aanschuift zodat je je zonnebril niet kunt verliezen. 

Wat maakt de zonnebril koorden van STUFF anders dan anderen? 

Brillenkoordjes komen in iedere kleur, elke soort kraal en worden veel verkocht. STUFF gelooft in duurzaam. De meeste koorden worden verkocht met de rubbertjes verwerkt aan de kralen. STUFF heeft haar design zo aangepast dat de rubbertjes van de koorden “vastgeklikt” kunnen worden aan een slotje. Easy peasy, een kind kan de was doen. Mochten de rubbertjes na intensief gebruik onverhoopt gaan lubberen? No stress. Je gooit de nieuwe rubbertjes GRATIS in je winkelmand (want de rubbertjes krijg je gratis en je hoeft alleen de verzending te bekostigen, whuaaaat?) en klikt ze vast aan je brillenkoord. Hoe ideaal is dat? 

Standaard of Customized brillenkoord. 

Bij STUFF word je op je wenken bediend. Zo heb je de mogelijkheid een keuze te maken uit de standaard zonnebril koorden in de shop, maar kun je ook kiezen voor een customized brillenkoord. Bestel hem en geef in de opmerkingen aan wat je precies zou willen. Liever persoonlijk contact? Dan kan dit uiteraard ook via Instagram of Facebook. Zo komen je wensen misschien ietwat beter over én krijg je voordat je zonnebril koordje wordt verzonden eerst een foto van het resultaat. STUFF streeft naar tevredenheid en hoopt met een stukje persoonlijk contact enigszins die tevredenheid te creëren. 

Feestje. 

Het is een feestje om de artikelen te ontvangen. STUFF vindt het heerlijk de pakketjes zo in te pakken dat het lijkt of je een cadeautje ontvangt. Helaas mag je de confetti in je pakketje zelf opzuigen, maar hey, je moet ook de slingers zelf ophangen om van je leven een feestje te maken.  

Ps: STUFF is me. I AM STUFF! 

Love, Jennifer 

© 2020 - 2024 STUFF musthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel