VERZENDEN EN RETOURNEREN

Leveren
We streven ernaar je bestelling dezelfde of de volgende dag te verzenden. Mocht er een product niet op voorraad zijn dan kan er een afwijkende levertijd gelden. Uiteraard stellen wij je hiervan direct op de hoogte. Gelukkig is dit bijna nooit het geval. 

Verzendkosten Nederland
We verzenden alle bestellingen via PostNL. Wij rekenen €4,95 (incl.BTW) verzendkosten voor het verzenden van kleding. Brievenbuspost kost €2,95 (incl. BTW). 

Verzendkosten buitenland
Voor het verzenden van bestellingen naar België en Duitsland brengen wij standaard €7,95 (incl.BTW) in rekening en €3,95 (incl. BTW) voor brievenbuspost.


Retourneren
Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel aandacht ingepakt en verzonden. Niet tevreden? Jammer, maar natuurlijk kun je het product retourneren. Behalve als het een customized sieraad betreft. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 

LET OP! Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. 

Hoe retourneer je een product?

 1. Controleer eerst of het artikel onbeschadigd is

 2. Vul het retourformulier voor herroeping in en mail het naar retour@stuff-musthaves.nl. Geen scanner? Maak een foto of printscreen van het ingevulde formulier of geef alle gegevens even per mail door. Je vindt het formulier hier: HERROEPING/RETOURFORMULIER

 3. Verpak de artikelen in een goede verpakking, zodat ze onbeschadigd retour komen

 4. Schrijf het volgende adres op de verpakking:
  STUFF-musthaves
  Brasem 49
  1275 AJ Huizen

 5. Frankeer je retouren, check nogmaals het adres en breng je pakket naar een PostNL locatie. Zorg altijd voor een track&trace zodat je kunt aantonen dat je retour daadwerkelijk met de post is mee gegaan. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor eigen rekening.

 6. Zodra je retour door ons is ontvangen sturen wij je een bericht en storten we het aankoopbedrag direct terug op jouw bankrekening. 

© 2020 - 2021 STUFF musthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel