RETOURNEREN / OMRUILEN


Is je bestelling toch niet helemaal wat je had gedacht? Dat is natuurlijk mega jammer. Je hebt het recht hebt jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden aan te melden voor retour. Let op: gepersonaliseerde artikelen (bijvoorbeeld custom made sieraden of brillenkoorden) kunnen niet retour. 

Na de retourmelding heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Geschiedt de verzending niet binnen 14 dagen, nemen wij de retour helaas niet meer aan en krijg je hem, op eigen kosten, teruggestuurd. Nadat wij je retour binnen de termijn en in goede orde hebben ontvangen, dan  storten wij het orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding terug. 

LET OP! Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Bovendien worden pakketjes die onvoldoende gefrankeerd zijn NIET aangenomen en behandeld en zullen de kosten van een volledig pakket voor eigen rekening zijn! 

Omruilen? Indien je het artikel wilt omruilen voor een andere maat, dan zijn de retourkosten voor onze rekening. Stuur ons even een bericht via onze social kanalen of via info@stuff-musthaves.nl. 

Hoe retourneer je een product?

  1. Zorg dat de items in goede staat verzonden worden. Dit houdt in: ongedragen, ongewassen en het item ruikt niet naar rook. 

  2. Vul het retourformulier voor herroeping in en mail het naar retour@stuff-musthaves.nl. Geen scanner? Maak een foto of printscreen van het ingevulde formulier of geef alle gegevens even per mail door. Je vindt het formulier hier: HERROEPING/RETOURFORMULIER 

  3. Verpak de artikelen in een goede verpakking, zodat ze onbeschadigd retour komen. Voeg het retourformulier of een briefje met daarop je naam en het ordernummer bij je bestelling. Zonder begeleidend briefje of retourformulier kunnen wij een retour niet behandelen

  4. Frankeer je retour, check nogmaals het adres en breng je pakket naar een PostNL locatie. Zorg altijd voor een track&trace zodat je kunt aantonen dat je retour daadwerkelijk met de post is mee gegaan. De kosten én het risico van de retourzending zijn voor eigen rekening. 

Wat gebeurt er als je je retour hebt opgestuurd?

  1. Zodra je retour door ons is ontvangen (binnen 14 dagen na de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen) sturen wij je een bericht en storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen na de retourmelding terug op jouw bankrekening. 

  2. Heb je je bestelling voldaan met Klarna? Dan gaat dit geheel buiten ons om dus zorg ervoor dat je zelf je retour aanmeldt in je KLARNA-app. Hierdoor zal je betaling "pauzeren" totdat Klarna de bestelling heeft aangepast en/of geannuleerd. Dit geschiedt meestal binnen 14 dagen dus het aanmelden van je retour bij Klarna zorgt ervoor dat je niet hoeft te betalen. Doe je dit niet, dan zul je van Klarna vrij snel een betalingsherinnering krijgen. En dat is natuurlijk niet wat je wil als je een item retourneert. :-) 

Retouradres:

STUFF-Musthaves
Laantje van Heijenbrock 18

1261 ZK Blaricum 

© 2020 - 2022 STUFF musthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel