STUFF story

Mijn webshop. Ik begon er tien jaar geleden mee: een shop met armbandjes, kleding en accessoires.

Toen ik in 2015 moeder werd, veranderden mijn prioriteiten en vergat ik mezelf enorm. Alles stond in het teken van mijn kindje en alles voor mezelf ging on hold. Begrijp me niet verkeerd, het was een heerlijke tijd en ik zou niet anders gedaan hebben als ik het opnieuw kon doen. En het is nog steeds het geval dat alles in het teken staat van mijn kind. Ik deel alleen mijn tijd een stuk efficiënter in, that’s all!

Dit is ook precies de reden waarom ik STUFF een doorstart heb gegeven en het opnieuw heb geprobeerd. Voor de fashionable vrouwen onder ons. Maar ook voor de moeders die zichzelf een beetje vergeten. Omdat ik heus niet de enige ben die zichzelf vergat na het krijgen van kinderen.

Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben die met een joggingbroek en shirt met gat over straat liep terwijl mijn kind met de mooiste kleding rond schuifelde als een of ander fotomodel. Ook jij mag er zijn. Hang die slingers op, alsjeblieft. Gun jezelf dat leuke jurkje. Dat jasje is ook heus voor jou weggelegd. YOUR KID HAS ENOUGH!

Ik ben Jennifer, proud owner of STUFF-musthaves. 

 

Home base

Ik werk vanuit huis en verstuur dan ook alles vanuit huis. Dankzij Mijnwebwinkel en Myparcel is het enorm gemakkelijk om vanuit diverse locaties mijn bedrijf te runnen. En met de kracht van social media, met name Facebook en Instagram, kan ik jullie gemakkelijk mijn producten tonen of te woord staan als je vragen hebt. Uiteraard is het grote plan om uiteindelijk zelf een winkel te openen ergens in 't Gooi, Noord-Holland. Maar de online webwinkel weg doen? Dat nooit! Dit is veel te leuk! 

Collabs?

Ik krijg enorm veel verzoeken om samen te werken met influencers. Blijf dan ook vooral vragen of er een samenwerking in zit, maar vergeef mij als ik daar iets later op reageer. Ik kijk altijd of je past bij het merk STUFF-musthaves. Of je past bij de kleding, sieraden en accessoires die ik in de shop heb. En last but not least; of jouw volgers passen bij onze doelgroep. Interesse? Stuur mij gerust een berichtje via de social media kanalen waarop wij actief zijn. 

 

 

© 2020 - 2024 STUFF musthaves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel